Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Οι «Ήρωες» Εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία δεν είναι επαίτες μορίων για τα παιδιά τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο «ΑΓΩΝΑΣ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ –ΑΝΑΤΡΟΠΗ» εγκαλεί και καταγγέλλει την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)και απαιτεί εδώ και τώρα ένταξη στα ΒΑΕ, μαζί με τους χιλιάδες Εργαζόμενους στις Δημόσιες Δομές Υγείας.



 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)  εκτίθεται για μια ακόμη φορά στο Πανελλήνιο με ένα πρωτοφανές αίτημα, που προκαλεί θυμηδία και αλγεινή εντύπωση, και   αφορά την προνομιακή μοριοδότηση - μεταχείριση  των παιδιών των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία και στις Δομές Δημόσιας Υγείας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θέτοντάς τους κατ’ αυτόν τον τρόπο απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας.

    Το ανάξιο λόγου και χαρακτηρισμού  εν λόγω αίτημα μόνο δόξα και τιμή δεν περιποιεί για την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) καθώς είναι βγαλμένο από το DNA των παρατάξεων αυτών και των κομμάτων που εκπροσωπούν που παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες όπου ο Λαϊκισμός, η μικροπολιτική λογική και η πελατειακή κομματική αντίληψη οδήγησαν την χώρα μας στην παρακμή.

    Η ανεξάρτητη-ακομμάτιστη συνδικαλιστική παράταξη στα Νοσοκομεία και στις Δημόσιες Δομές Υγείας –Πρόνοιας, εκφράζει την κάθετη αντίθεσή της με το εν λόγω αίτημα, εγκαλεί και καταγγέλλει την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ και καλεί την πολιτική ηγεσία της χώρας να το απορρίψει μετά βδελυγμίας. 

    Αλήθεια σε τι διαφέρουν τα δικά μας παιδιά από τα παιδιά των Χιλιάδων Ανέργων που προκάλεσε η κρίση της Πανδημίας αλλά και των χιλιάδων  Εργαζομένων σε διάφορους ευαίσθητους τομείς που κράτησαν όρθια την κοινωνία όλο αυτό το διάστημα της κρίσης.

   Οι χιλιάδες Εργαζόμενοι στις Δημόσιες Δομές Υγείας – Πρόνοιας δεν έχουν ανάγκη από χειροκροτήματα , βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς («ΗΡΩΕΣ») , προνομιακή μοριοδότηση  των παιδιών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κ.α αλλά ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ και ΑΠΑΙΤΟΥΝ:
  • ·         ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ
  • ·         ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
  • ·         ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
  • ·         ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ·         ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.