Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Τα Νοσοκομεία εκπέμπουν S.O.S! Μονιμοποίηση εδώ και τώρα των Εργαζομένων με Ελαστικές Σχέσεις Εργασίας ! Μαζικές Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού.




Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Τάσο Αντωνόπουλο και επικεφαλής της παράταξης "ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ", πάντα στην πρωτοπορία των Αγώνων με τους Εργαζόμενους για τους Εργαζόμενους, με τους Πολίτες για τους Πολίτες.



 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    

     Σήμερα στα Δημόσια Νοσοκομεία υπηρετούν χιλιάδες έκτακτοι υπάλληλοι (Επικουρικό, ΟΑΕΔ, ΣΟΧ, κλπ) με συμβάσεις που ανανεώνονται συνεχώς πάνω από 3-4 χρόνια.
Με την ανανέωση των συμβάσεων, η πολιτεία αναγνωρίζει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και το κενό τους σε περίπτωση απόλυσης είναι δυσαναπλήρωτο.

     Η ανεξάρτητη-ακομμάτιστη συνδικαλιστική παράταξη στα Νοσοκομεία και στις Δημόσιες Δομές Υγείας–Πρόνοιας, «ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ», συμμετέχει ενεργά στην Πανελλαδική ημέρα δράσης για το έκτακτο προσωπικό στη Δημόσια Υγεία και Πρόνοια εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στους Συναδέλφους μας που καθημερινά δίνουν τον αγώνα μαζί με τους μόνιμους εργαζόμενους για να κρατήσουν όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Σήμερα δώσαμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας με ελαστικές σχέσεις εργασίας, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους εκείνους που ονειρεύονται να εκχωρήσουν τη Δημόσια Υγεία στα Ιδιωτικά Συμφέροντα.

Άλλωστε είναι πάντα επίκαιρα τα λόγια του ποιητή…….
Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…
Για σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..


Ο αγώνας  συνεχίζεται στις 16 Ιουνίου με την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση  και μαζί με τους  χιλιάδες Εργαζόμενους στις Δημόσιες Δομές Υγείας – Πρόνοιας ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
 
  • ·         ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ
  • ·         ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
  • ·         ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
  • ·         ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ·         ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.