Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΥΓ,Ε.Ι.Α: Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥ.ΑΤΤΙΚΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η νεότευκτη, Ανεξάρτητη Ακομμάτιστη και Ακηδεμόνευτη Συνδικαλιστική παράταξη ΥΓ.Ε.Ι.Α. αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Στην πρώτη της συμμετοχή και μετά από έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα κατόρθωσε να κερδίσει 2 έδρες, ενδεικτικό της Δυναμικής της και της Απήχησης της στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτ. Αττικής.
Η Παράταξη μας ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ συγχαίρει όλους  τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και τους εύχεται να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των συναδέλφων τους, που τους τίμησαν με τη ψήφο τους.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚO ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ 

ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ



Σε ανάρτηση του στην σελίδα της παράταξης ΥΓ.Ε.Ι.Α. στο fb  ο δημιουργός και επικεφαλής της  Γιάννης Τσολάκης έγραψε: Η ΥΓ.Ε.Ι.Α σάλπαρε. Το ταξίδι είναι μακρινό και με πολλούς σταθμούς. Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους που στήριξαν την προσπάθεια μας με την ψήφο τους και όχι μόνο. Θέλει πολύ δουλειά και αρκετό χρόνο για να αλλάξεις το κατεστημένο. Είμαστε και θα είμαστε εδώ όμως πιστοί στους στόχους μας και τα ιδανικά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άξιους και ικανούς συναδέλφους που με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, δώσανε δυναμική και μέλλον στην παράταξη. Ήρθαμε για να μείνουμε. Καλό ταξίδι ΥΓ.Ε.Ι.Α.             
                               



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.