Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ





ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ - ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ - ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ   
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για μια ακόμα φορά σήμερα το πρωί γίναμε θεατές ενός   κακόγουστου και φθηνού τηλεοπτικού σόου του γνωστού Γιαννακού, του Προέδρου της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με την ολιγάριθμη παρεούλα του, σε πλήρη εναρμόνιση με τα πολιτικά μαγαζάκια τους ΚΙΝΑΛ - ΝΔ.

Με απόλυτη σιγουριά σας λέμε ότι το αφήγημά τους είναι «να φύγουν αυτοί και να έρθουν οι δικοί τους στα πράγματα». «Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα» όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Το ραντεβού είχε κλειστεί με τις πρωινές εκπομπές ενημέρωσης και αντί για Πινόκιο, τούρτες, άλογα, κόκκινα αυγά κ.α, το σκηνικό προέβλεπε……γραβάτες! Βλέπετε είναι της μόδας.

Βέβαια ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, γνωστός για την «Αλλεργία» του στη Συλλογική Δράση και στη Δημοκρατική Λειτουργία των Οργάνων της Ομοσπονδίας, με την καθεστωτική - ιδιοκτησιακή αντίληψη που τον χαρακτηρίζει, «Ξέχασε» όλως τυχαίως για μια ακόμα φορά και πέρα από κάθε Συνδικαλιστική ηθική και δεοντολογία να πάρει την έκκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την εν λόγω κινητοποίηση. Δεν μπήκε καν στη διαδικασία έστω της ενημέρωσης των επικεφαλείς των παρατάξεων.

Εμείς δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για τις πάγιες διεκδικήσεις του υγιούς  Υγειονομικού Συνδικαλιστικού Κινήματος παράλληλα με τον αγώνα μας για τον εκδημοκρατισμό της ΠΟΕΔΗΝ στα πλαίσια των καταστατικών διαδικασιών των οργάνων της Ομοσπονδίας.

ΥΓ. Ο Γιαννακός και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Ομοσπονδία δεν είναι τσιφλίκι κανενός και η Δημοκρατική Λειτουργία της διέπεται από συγκεκριμένες καταστατικές διαδικασίες οι οποίες καταστρατηγούνται συστηματικά από τον ίδιο και την πλειοψηφία που εκφράζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.