Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Παγκόσμια Πρωτοτυπία. Σε νομοσχέδιο του Υ.Υγείας δίνουν επίδομα στους οδηγούς του Ο.ΣΥ Α.Ε και όχι στους Υγειονομικούς.

 

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΕΚΑΒ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

  Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το νέο κατόρθωμα  της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δώσει 500 ευρώ στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς, ως αποζημίωση για την αναστολή των  κανονικών αδειών του 2020 και την παράλληλη μετακίνηση αυτών έως τον Ιούνιο του 2021, κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας και μάλιστα  σε ρύθμιση στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας που έχει κατατεθεί  στη Βουλή, ενώ αντίθετα δεν δίνει δώρο στους Υγειονομικούς!!!

    Προφανώς πρόκειται για ναι ακόμη κακόγουστη παράσταση του θιάσου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που μόνο αγανάκτηση και θυμηδία προκαλεί στους χιλιάδες Εργαζόμενους στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και μάλιστα την ώρα της κορύφωσης της μάχης που δίνουν καθημερινά, με έναν αόρατο και επικίνδυνο εχθρό.

  Την ώρα που θρηνούμε τον 15 νεκρό στην μάχη με τον κορονοϊό, την ώρα που πάνω από 10 συνάδελφοί μας είναι διασωληνωμένοι σε διάφορες μονάδες, την ώρα που το Δημόσιο Υγειονομικό Σύστημα στη χώρα μας έχει φτάσει στα όριά του, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να αποζημιώσει τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες γιατί ανεστάλησαν οι κανονικές άδειες του 2020. Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης οι άδειες των Εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία   δεν έχουν ανασταλεί; Μάλιστα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει το απύθμενο θράσος να δίνει την αποζημίωση, της τάξης των 500 ευρώ,  στους οδηγούς σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!

  Οι Εργαζόμενοι στη Δημόσια, Υγεία παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά εν μέσω πανδημίας, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με αυταπάρνηση , πιστοί στο καθήκον τους  έως την λήξη του πολέμου.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.